Address & Contact

Our Address

Vollaveien 15-19, Bygg nr 1. 0668 OSLO

GPS

59.9280642, 10.842827

Telephone
Web

-

Algros utfører alt innen gulvpleie-behandlinger, oppskuring og boning av gulv, sliping, polering, voksing og oljing av parkett. Vi benytter moderne utstyr og oppnår topp resultat til bransjens beste pris.

Oppskuring og boning:
Oppskuring og boning av gulv er veldig mye brukt, og er på lik linje som de øvrige metodene med på å beskytte og pleie gulvoverflaten, samtidig blir gulvene lettere å rengjøre etter behandling. Vi anbefaler at boning av gulv skal gjennomføres årlig, for å opprettholde et optimalt resultat. Boningsprosessen består av tre trinn.

  1. Dyprensing av betongfliser/steinfliser og annet gulvbelegg
  2. Legging av 3 lag med bonevoks for å “mette gulvet”
  3. Polish og polering

Polering:
Ved polering blir dine gulv motstandsdyktige mot slitasje og forblir rene i lange perioder av gangen, og kanskje det viktigste av alt, de tåler fuktighet bedre.

Voksing:
Voksing brukes for å beskytte og pleie overflater i tre, eller for å gi treverket en ekstra shine.

Olje:
Et oljet gulv beskytter mot fett og vann, og er veldig enkelt å rengjøre. I tillegg vil et oljet gulv være et varmt og naturlig alternativ. Med riktig vedlikehold av gulvet så vil du forlenge levetiden på gulvet.

Hvert gulv har sitt unike materiale, og hvert materiale må vedlikeholdes forskjellig for å oppnå et optimalt resultat og for å forebygge mot skader.

Ta kontakt med oss i dag, så kommer vi gjerne på befaring.