Address & Contact

Our Address

Balder alle 3, 2060 GARDERMOEN

GPS

60.16467, 11.15198

Økonomiske Løsninger AS har eksistert siden 2000. Økonomiske Løsninger AS er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet av arbeidstilsynet. Alle renholdsbedrifter skal fra 01.12.12 være godkjent for å utføre renhold.

Økonomiske Løsninger AS er ett av få renholdsfirmaer som kun driver renhold til borettslag.
Vi besitter gode kunnskaper om hva slags tjenester våre oppdragsgivere har behov for, da vi har kartlagt markedet for de tjenester borettslagene etterspør. Kvalitet, punktlighet, renhet, besparelser, fornøyde beboere og ikke minst personlig kontakt med borettslaget.

Vi har som mål å levere rimelige tjenester med høy kvalitet og dere som kunde i fokus. Gjennom et effektivt kontrollsystem greier vi å føre ettersyn og oppfølging av renholdet på en svært effektiv måte uten at dette rammer kvaliteten.

Vi har som målsetting å ekspandere i et moderat tempo, samtidig som vi knytter til oss dyktige og stabile medarbeidere. Dette regner vi med å oppnå ved å yte god personlig service, og vise stor fleksibilitet når det gjelder oppdragstype. Det viktigste for oss er å ha fornøyde kunder som vi kan ha et gjensidig godt samarbeide med.

Kvalitet, punktlighet, renhet, besparelse, kontroll av utført renhold, fornøyde beboere og ikke minst personlig kontakt.

Vi utfører trappevask prisgunstig og effektivt.
Vi tilbyr følgende tjenester i forbindelse med trappevask:

  • Renhold av trapper og inngangsparti
  • Vask av vinduer i trappeoppganger og inngang
  • Renhold/vask av felles vaskerier, styrerom og andre felles lokaler
  • Andre rengjøringstjenester i forbindelse med trappevask kan utføres etter avtale

.
  • Vi har fokus på tett oppfølgning av trappevask som utføres

Matteservice
Vi ønsker at standarden skal være god i deres oppganger også mellom hver trappevask og anbefaler vi derfor utfører matteservice.

Matter stopper skitt som ellers vil bli dratt inn i trappeoppgangen. Vår matteservice inkluderer bytte og vask av matter. Vi sørger alltid for å hente og levere matter. Matter må byttes jevnlig for å oppnå fult utbytte av mattenes funksjonalitet. Vi har matter for utleie i forskjellige størrelser.