Gulvvask i seg selv er kanskje ikke en vanskelig oppgave i teorien, men spiller ikke moppen på lag skal du se at det gode resultatet lar vente på seg. Det finnes mange ulike typer mopper å velge mellom, alle med ulik kvalitet, av forskjellige materialer og med varierende prislapp. Bruker du en mopp med dårlig kvalitet skal du se at det ikke tar lang tid før de har blitt fillete. Med en skikkelig mopp kan tiden det tar å rengjøre gulvene halveres, til sammenligning med en mopp som legger et spor av skitt etter seg, fremfor å fjerne det.

Renhold har blitt en samfunnskritisk oppgave for å hindre smittespredning. Stil Tekstilservice sikrer matter og rene mopper til vask av gulv på skoler, i barnehager og på sykehus.

Skånsom og effektiv behandling av arbeidsklær
Stil Tekstilservice investerer også kontinuerlig i moderne maskiner og utstyr som vasker arbeidsklær skånsomt og effektivt. Det kreves mye av en maskin som skal få bort vanskelige flekker og bakterier, samtidig som den skal holde plaggene fine. Maskinene vi benytter sliter ikke på klærne, slik at levetiden på arbeidstøyet forlenges. I tillegg benytter vi vaskemidler som er produsert spesielt for bruk til vask av arbeidstøy.

Gode matter er med på å redusere fuktighet og smuss, raskt og effektivt. Hele 80 prosent av vann og skitt blir liggende igjen i våre matter, fremfor å bli dratt innover i lokalene.

Gratis befaring
Alle kunder er ulike og har behov for tilpassede løsninger til sine lokaler. Vi kommer gjerne på en gratis befaring, slik at vi kan kartlegge hvor behovet deres ligger. Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt!

Prisforespørsel

Gulvene må vaskes regelmessig, uansett om det er snakk om kontorer, verksteder, kaféer eller dagligvarebutikker. Ved å benytte deg av moppeservice vil du alltid ha rene mopper tilgjengelig slik at lokalene er på sitt beste hver dag.

Mopper

Matter

Skriv inn koden til venstre i det åpne feltet. Trykk deretter på "Submit" knappen under for å sende skjema.