Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

 • 18 apr 2021

  Brakkevask

  Brakkevask

  En grundig brakkevask av profesjonelle renholdere kan vær nødvendig for å opprettholde standarden for både ansatte, og ikke minst vedlikeholdet av brakkene. Brakker fungerer som et funksjonelt oppholdsrom for de ansatte fra første byggestart og videre helt til byggingen er ferdig.

  Brakkevask – oppretthold en god hygiene for arbeiderne

  Fra start til ferdigstillelse i en byggeprosess er det behov for et oppholdsrom for arbeiderne, en brakke er faktisk et sted hvor bygningsarbeider bor mye av tiden hvor det bygges. Det sier seg selv at det er viktig å ivareta nødvendig renhold, og opprettholdelse av god hygiene for de ansatte under hele byggeperioden.

  Brakker kommer i flere typer og former. Enkelte har fastmonterte brakkemoduler med arbeidsbrakke og spisebrakke. Felles for brakkene er at alle har forskjellige nytteområder som kontor, spise- og oppholdsrom, i tillegg til sanitærrom som toalett og bad.

  Renere inneklima for ansatte

  Økt trivsel og et renere inneklima for ansatte er den beste investeringen en bedrift kan gjøre for sine ansatte. På et vanlig kontor er dett en selvfølge. Brakker er riktignok midlertidig oppholdsrom, men det er like selvfølgelig at klima for ansatte blir ivaretatt på samme måte på en byggeplass.

  For å opprettholde inneklimaet i brakkene er det nødvendig med brakkevask daglig. På denne måten vil du unngå at bakterier og skitt utendørs samles seg opp inne i brakkene.

  Ta kontakt med Expertvask-kjeden om du ønsker brakkevask med effektivitet og høy kvalitet. Vi finner en godkjent renholsbedrift blant våre medlemmer som kan gi pris og gratis befaring på oppdraget.
  Legg inn oppdraget ditt her
  Eller send oss en epost på hei@expertvask.no

  Alt av renhold i Expertvask-kjeden