Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

 • 15 jun 2023

  Vasking og rydding av dødsbo

  Vasking og rydding av dødsbo

  Trenger du hjelp til vasking og rydding av et dødsbo?

  Trenger du hjelp til vasking og rydding av et dødsbo, da kan Expertvask-kjeden hjelpe deg. Har en av dine kjære godt bort, og du står i en fortvilet situasjon hvor du må klargjøre boligen for salg. Da kan det være en lettelse å få hjelp av renholdere med erfaring som også kan rydde boligen for deg.

  Expertvask-kjeden har god erfaring med å vaske, rydde og tømme boliger.
  Det er dessverre slik at man ofte må kjøre bort og kaste gjenstander fra et dødsbo. Trenger du hjelp til å rydde, fjerne og ordne med bortkjøring til avfallsstasjoner, så kontakt oss i Expertvask-kjeden.

  Selge boligen etter at du har overtatt et dødsbo

  Skal du selge boligen etter at du har overtatt et dødsbo, så kan det være du står foran en stor oppgave for å gjøre den klar for salg. Noen boliger kan man bare vaske å gjøre klar for salg, mens andre boliger trenger kanskje et malingsstrøk for å fremstå mer salgbart, og for å få mest mulig ved salg. Det du trenger da er et selskap som kan fikse alt for deg!

  • Rengjøring, rydding og klargjøring av dødsbo for salg.
  • Møbelrens, skuring og boning, vindusvask.
  • Bortkjøring av avfall.
  • Flytting av eiendeler til ny bolig.
  • Flyttevask eller hovedrengjøring av boligen.
  • Håndverkstjenester som snekker- og malejobber for å fikse på boligen

  Flyttevask av dødsbo?

  Når vi er ferdig så er boligen klar for overtagelse av ny eier, og dette etter Norges Eiendomsmeglerforbunds anbefalinger ift hvordan en bolig skal være ved et eierskifte.
  Les mer om flyttevask her

  Expertvask-kjeden anbefaler alle våre kunder å forta en gratis befaring for å avtale en riktig pris på oppdraget. Da kan vi også komme med forslag om hva som bør gjøres før du skal selge. Vi samarbeider også med eiendomsmeglere, så veien blir kort fra du kontakter oss til boligen er klar for visning. Vi minner også på at utgifter til klargjøring av dødsbo er fradragsberettiget.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *