La oss få presenterer vår samarbeidspartner på liftutleie som tilbyr medlemmene i Expertvask-kjeden svært konkurransedyktige priser.

Lavpris liftutleie
Lavpris liftutleie – det mest populære utleiefirmaet i liftmarkedet.

Lavpris Liftutleie AS utviklet seg fra et lite malerbedrift som startet i 2008 i Oslo. Den gang utførte de malertjenester for privatpersoner og sameiere/borettslag. I flere år leide de selv lifter for å utføre malerarbeid. Men etter hvert kjøpte de inn sin første lift som de bare brukte til sitt eget behov.

Senere trengte de en ekstra lift som kunne komme til på vanskelig steder, og som var litt mindre spesielt for små, trange steder. De bestemte seg da for å investere i en ny lift. De hadde perioder hvor liftene ikke var i bruk. For å dekke utgifter så startet de å leie ut lifter til privatpersoner og bedrifter til svært lave priser.

Rundt slutten av 2013 bestemte de seg for å starte et nytt firma med fokus på utleie av lifter. Målet var å tilby lave priser på maskiner beregnet for små bedrifter og privatpersoner som skal utføre malerarbeid. I løpet av kort tid lanserte de nettsiden lavprisliftutleie.no, noe som var et viktig skritt for å spre vårt tilbud av liftutleie til svært lave priser.

Et av de mest populære utleiefirmaene i liftmarkedet

I dag er Lavpris Liftutleie AS et av de mest populære utleierfirmaene i liftmarkedet, spesielt i Oslo – og Akershusområdet, de tilbyr lifter til svært konkurransedyktige priser. I 2018 har de leid ut våre lifter over 1000 ganger! Lavpris Liftutleie har en betydelig kundemasse fra både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Hvert år har de hundrevis av fornøyde kunder som leier kvalitetslifter fra Lavpris Liftutleie.

I dag har Lavpris Liftutleie over 70 lifter (tilhengerlifter, sakselifter, liftbil, spesiallift og terrenggående lift) og 200 enheter i utleie som minigraver, hjullastere, selvlastere, letthus og mer.

Samarbeidsavtale med Expertvask-kjeden

Vi er glad for å få Lavpris Liftutleie på laget. Lavpris Liftutleie er i dag en av de mest populære utleiefirmaene på liftmarkedet. Expertvask-kjeden og Lavpris Liftutleie har nå inngått en samarbeidsavtale som gir våre medlemmer opptil 70% rabatt på ordinære priser. Bedre priser på leie av lift skal du lete lenge etter!!
Trenger du lift for å utføre vindusvask eller fasadevask, sjekk prisene på lavprisliftutleie.no. Er du medlem av Expertvask-kjeden så betaler du kanskje bare 50% av dette. Se alle våre medlemsfordeler her