Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

 • 14 nov 2022

  Behov for flyttetransport?

  Behov for flyttetransport?

  Expertvask-kjeden kan også tilby flyttetransport. Flyttevask og flyttetransport er to tjenester som ofte vurderes, og som vi naturlig nok får mye forespørsler om. Dette henger liksom sammen, og er kanskje den tyngste jobben når man har solgt sin bolig.

  Å flytte er en krevende og slitsom prosess, og mange stiller seg spørsmålet om man skal gjøre dette selv, inviterer venner og familie til en flyttedugnad, eller om man skal la profesjonelle gjøre denne jobben. Velger man det siste så kan Expertvask-kjeden tilby begge tjenestene. Da kan du sette datoen for når dere skal flytte, så tar vi oss av koordineringen med flyttebil og kvalifiserte folk til å gjøre jobben.

  Når alt du skal ha med deg er på bilen og boligen er tom, så setter vi inn renholdere som sørger for at boligen blir vasket iht til Norsk Eiendomsmeglerforbund anbefalinger i forhold til hvordan boligen skal være rengjort før nye eiere flytter inn.

  Flyttetjenesten til Expertvask-kjeden

  Vår flyttetjeneste inkluderer sortering, pakking, transport og rengjøring av lokaler. Med vår flyttegaranti er du trygg i tilfelle skade på eller tap av eiendeler. Vi lager en avtale tilpasset dine ønsker eller behov.

  Det er svært viktig for oss å holde det vi lover både når det gjelder oppgitte priser, avtalt leveringstid, og kvalitet på utførelsen av arbeidene. Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med de tjenestene som leveres og oppleve en høy grad av service. Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.

  Flytting – tid for å rydde å kvitte seg med noe

  Ved flytting så er det også tid for rydding i boder, loft og garasjer. Da finner man ting man ikke har brukt på mange år som det kanskje er på tide å si farvel til. Vi kan hjelpe deg å kjøre bort ting som skal til gjenvinningsstasjoner.

  Vi passer på at alt av materiale og avfall blir riktig kildesortert. Vi rydder og bærer alle materialer, slik at det som skal gjenvinnes finner sin rettmessige plass på nærmeste gjenvinningsstasjon.

  Er du usikker på om du skal sette bort jobben med flytting og flyttevask? Vi gir deg et uforpliktende pristilbud på hele jobben, eller deler av den, så kan du vurdere i ro og fred om det er verd det. Noe vi nesten kan garantere er at flytteprosessen blir enklere for deg, og vil gå mye fortere.

  Ta kontakt med oss på tlf: 4167600 eller epost hei@expertvask.no så gir vi det et uforpliktende pristilbud.

  Les mer om flyttevask

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *