Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

10 mai 2021

Medlemsfordeler

Medlemsfordeler:

 • Egen plakatside/nettside
  Som medlem vil du får en egen nettside/plakatside for ditt firma. Denne siden vil gjøre det lettere for at ditt selskap blir funnet av selskaper som søker renholdstjenester. Expertvask.no fungerer også som en søkeside for kunder som søker etter rengjøringsbyråer og renholdere. Nærmere målgruppen kommer du ikke! En nettside på expertvask.no, vil også øke treffet til ditt selskap gjennom søkemotorer som Google.
 • Tilgang til jobboppdrag
  Expertvask-kjeden er daglig i kontakt med bedrifter som trenger rengjøringstjenester, og vi promoterer alle tjenester innen renhold. Vår oppgave blir ofte å finne den rette leverandøren til oppdragene som kommer inn. Kundene til renholdbransjen synes mange ganger det er vanskelig å kvalitetssikre de rette renholdsleverandøren til sine oppdrag. De velger derfor å benytte Expertvask-kjeden sine konsulenter for finne renholdbedrifter med godkjent dokumentasjon, de rette kvalifikasjonene og de nødvendige sertifiseringer for å utføre oppdragene.
 • Gunstig bilavtale med Bertel O. Steen
  Expertvask-kjeden har fremforhandlet en rammeavtale med Bertel O. Steen ved kjøpe av bil ved samtlige autoriserte merkeforhandlere i landet. Dette betyr i praksis at medlemmer i Expertvask-kjeden kan spare mange tusen kroner ved kjøp av bil hos Bertel 0. Steen.

  Hvis du vurderer å bytte ut bilparken, eller om du trenger flere firmabiler, så vil det lønne seg å meld seg inn i Expertvask-kjeden først. Medlemskapet gjelder umiddelbart etter at du har registrert deg.
  Les mer
 • Spar penger ved leie av lift?
  Expertvask-kjeden har et godt nettverk av samarbeidspartnere. Trenger du en lift for ditt oppdrag for vindusvask eller fasadevask, så finner du det du trenger hos en av våre samarbeidspartnere. Våre medlemmer vil få rabatt ved leie av alle typer lifter. Les mer
 • Vaskeavtale med medlemspriser på mopper
  Det er ikke alle som har et stort lager der mopper kan oppbevares, derfor er moppeutleie som regel det enkleste og mest sparsomme alternativet. Man sparer både penger, tid og ressurser ved å slippe å vaske og tørke skitne og våte mopper daglig. Ved å benytte deg av moppeutleie vil du alltid ha rene mopper tilgjengelig slik at lokalene alltid er på sitt beste hver eneste dag.

  Expertvask-kjeden samarbeider med Nor Tekstil, og har fremforhandlet de beste prisene til våre medlemmer ved leie mopper. Vi kan nesten garantere deg bedre priser enn du har i dag. Dette innebærer at alle medlemmer av Expertvask-kjeden får de beste prisene til Nor Tekstil. Tilbudet gjelder til alle våre medlemmer uansett størrelse, og hvilket volum man bruker av matter, mopper eller kluter. Be om pristilbud
 • Vaskeavtale med medlemspriser på matter
  Matteutleie er en lur investering når det kommer til hygiene og godt inneklima. Mattene har en tekstiloverflate som trekker til seg smuss, uten at det virvler opp og pustes inn når man går på dem. På undersiden er matten dekket av gummi slik at den sitter godt på gulvet, og kan rengjøres enkelt i tilpassede maskiner. Expertvask-kjeden har samarbeide og gode avtaler med en de største vaskeriene i landet. Dette kommer deg tilgode når de er medlem.

  Mange fordeler med matteutleie:
  – Utleiematter har en tekstiloverflate som trekker til seg smuss og fuktighet.
  – En gummibelagt underside gjør at matten sitter godt på gulvet.
  – Utleiemattene kommer i flere farger og størrelser.
  – Mattene bidrar til et bedre inneklima og holder fuktighet og smuss unna.
  – Utleiemattene gir lavere rengjøringskostnader ved å redusere renholdbehovet.
  – Mattene kan brukes for sklisikring og støydemping.
  – Matteskifte skjer på faste avtalte dager.
 • Egen nettbutikk med medlemspriser
  Expertvask-kjeden har grossister på renholdsprodukter med på laget.
  Her finner du de mest brukte renholdsproduktene til faste lave priser. Hvis du er ute etter å spare penger på innkjøp av rengjøringsprodukter, kan vi nesten love deg de beste prisene på renholdsprodukter i landet .
  Klikk og hent, eller få varene levert, det velger du selv.
 • Rengjøringskurs
  Rengjøringskurs for nybegynnere. Utvikle renholdsplaner , rengjøring og vedlikehold av vegger, tak, inventar og gulv , eller valg og bruk av riktige kjemikalier i forhold til smusstyper og urenheter . Vi hjelper deg eller dine ansatte med å velge det kurset som passer best ift hvor behovet er størst.  
 • Informasjon på bransjenyheter og kampanjer
  Expertvask-kjeden følger nøye med på nyhetsbildet rundt renhold, noe vi også vil formidle til våre medlemmer. Informasjon fra myndighetene, nye krav til registreringer og sertifiseringer med mere. Vi vil også informere om nye produkter og utstyr som kan gjøre renholdbransjen enda bedre og kanskje mer lønnsom.

Registrer deg og bli medlem nå, så sparer du mye penger på medlemsfordelene. Registrer deg her!