Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

 • 19 apr 2021
  Mopper

  For å opprettholde rene lokaler og virke innbydende, må gulvvasken gjennomføres jevnlig. Men det er ikke mange som har et stort lager der mopper kan oppbevares, og moppeutleie vil som regel være det enkleste og mest sparsomme alternativet. Man sparer både penger, tid og ressurser ved å slippe å vaske og tørke skitne og våte mopper daglig. Ved å benytte deg av moppeutleie vil du alltid ha rene mopper tilgjengelig slik at lokalene alltid er på sitt beste hver eneste dag.

  Expertvask sine partnere har utstyr som får selv godt brukte mopper til å bli skinnende rene igjen, og leverer dem rett på døren når du skulle trenge det.

  Våre samarbeidspartnere leverer:
  Bomulls-/blandingsmopper – Bomullsmopper er de mest brukte moppene.

  NB! Husk bare at alle typer mopper må rengjøres når de blir skitne, ellers mister de evnen til å gjøre ordentlig rent. Skulle mopper bli skadet eller ødelagt må de fort repareres eller erstattes slik at det ikke går ut over kvaliteten på gulvvasken.

  Mikrofiberkluter – Kluter i mikrofiber har mange funksjoner, og kan brukes både til tørr rengjøring og rengjøring med vann. De kan brukes til å vaske vinduene, eller til å fjerne smuss og flekker. Grunnen til at tørre mikrofiberkluter er så overlegne, er at de trekker til seg støvpartikler på en helt spesiell måte. Når du drar en tørr mikrofiberklut over en flate, oppstår det friksjon, som gjør kluten elektrostatisk.

  Miljø:

  Våre samarbeidspartnere har moderne maskiner designet for å sikre 0-bakterienivå, samt ivareta miljøet. De holder seg alltid oppdatert på ny teknologi slik at rengjøringen går minst mulig ut over miljøet.

  Slik gjørs det:

  • Våre partnere leverer et fast antall rene mopper til deg etter avtale
  • Du har alltid rene mopper tilgjengelig til bruk i din bedrift
  • Skitne mopper og kluter blir samlet opp etter avtale
  • Sjåførene henter dine brukte mopper til avtalt tid, og leverer et fastbestemt antall rene mopper til deg

  Mopper og kluter blir sortert og vasket i våre partneres spesiale vaskemaskiner. Slitte tekstiler blir erstattet for at du alltid skal få levert topp utstyr ved ny leveranse. Hver kundes parti vaskes for seg selv, slik at ikke moppene dine blandes med andre sine mopper

  Expertvask sin partner tilbyr deres bedrift mopper av topp kvalitet til en rimelig pris. Vi tilbyr også vask av dine egne mopper.

  Som medlem av Expertvask-kjeden får du de beste prisene fra Nortekstil som er Norges største vaskeri.

  Alt av renhold i Expertvask-kjeden