Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

 • 15 apr 2021

  Privat vaskehjelp

  Privat vaskehjelp

  Expertvask har en rekke medlemmer som utfører privat vaskehjelp eller hjemmerenhold. Før du velger vaskehjelp, bør du også forsikre deg om at jobben blir gjort skikkelig. Velg derfor et pålitelig firma som leverer en tjeneste av god kvalitet?

  Kjøpe fra virksomhet
  Når du skal kjøpe privat vaskehjelp eller hjemmerenhold så kan du enten kjøpe dette av en privatperson eller av en virksomhet. Kjøper du dette fra en virksomhet krever dette lite av deg med tanke på ditt ansvar. Ditt ansvar er da å sjekke at selskapet er registrert i Arbeidstilsynets renholdsregister. Dette registeret finnes på Arbeidstilsynets nettsider, der du enten kan søke på firmanavn eller på godkjente virksomheter i ditt nærområde. Det er forbudt å kjøpe renholdstjenester fra virksomheter som ikke er i dette registeret. Dersom du finner virksomheten du vil bruke i registeret, skal du bare passe på at du får en faktura og betaler via bank. Sjekk også at rengjørerne har HMS-kort, noe alle arbeidstakere i godkjente renholdsbedrifter skal ha når de er på jobb.

  Kjøpe fra privatperson
  Det er også mulig å kjøpe rengjøringstjenester fra en privatperson. Dersom du for eksempel kun kjøper en liten vårrengjøring eller julerengjøring, kan det hende at du ikke betaler rengjøreren mer enn 6 000 kroner i lønn i året – da er det skattefritt.

  Alle rengjøringsbyråer som du finner her på expertvask.no er registrert i Brønnøysundregisteret. Ta kontakt med Expertvask sin partner direkte for mer informasjon vedrørende et oppdrag. Om du vil ha hjelpe til å finne en som tilfredstiller dine krav, så kan vi hjelpe deg å finne den rette til jobben i vårt register.

  Alt av renhold i Expertvask-kjeden