Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

 • 17 apr 2021

  Vindusvask

  Vindusvask

  Vindusvask bør utføres jevnlig.

  Vindusvask av høye bygninger bør utføres av profesjonelle som har spesialutstyr for å vaske vinduer. Våre medlemmer har sertifikater for blant annet kjøring av lift.

  Hvordan kan vindusvask utendørs utføres?

  Vindusvask kan også utføres ved hjelp av teleskopstang med vannførende børster og renset vann. Dette gjør det mulig å vaske vinduer høyt opp i etasjene fra bakkenivå uten bruk av lift. Vannet som blir benyttet er renset for partikler og ionisert slik at det løser opp og fjerner skitten bedre enn vanlig vann. Varmtvann blir også benyttet for å gi et bedre resultat. Vasker man vinduer med renset vann, vil ikke det vannet som er igjen på ruten etterlate seg spor når dette tørker. Dette er den moderne og beste metoden for vindusvask.

  Jevnlig vedlikehold er kostnadsbesparende

  Vedlikeholdskostnaden vil bli høyere jo lenger man venter med rengjøringen. Selv om glass er herdet og vanskelig å trenge gjennom, så vil luftforurensing over tid kunne erodere det ytre laget på vinduene, og sette seg godt fast. Forurensing i kombinasjon med direkte sollys vil med tid også ødelegge foringen på vinduer, som betyr raskere behov for utskifting. Jevnlig vedlikehold vil derfor være kostnadsbesparende om du ser på kostnaden ved å bytte vinduer på grunn av mangel på vedlikehold. Sørg for at det blir utført vinduspuss / vindusvask jevnlig.

  Ta kontakt med Expertvask-kjeden for mer informasjon.

  Alt av renhold i Expertvask-kjeden