Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

 • 21 apr 2021

  Smitterenhold

  Smitterenhold

  Covid-19 – behov for smittevask?

  Har dere behov for utvidet renhold eller smittevask? Da kan noen av Expertvask-kjeden sine partnere bistå dere!

  Samfunnet vil i løpet av den nærmeste tiden begynne å normalisere seg igjen etter korona, og flere kommer tilbake til arbeidsplassen sin. Samtidig øker fokuset på behovet for smittevern på kontoret. Selv etter korona og Convid 19 så vil mange selskaper ha fokus på smittevern.

  Expertvask har merket stor etterspørsel etter denne tjenesten nå og tror det bare vil øke.

  Dette er smittevask i grove trekk

  Under en smittevask vurderer fagpersonalet alltid hvilket utstyr som er nødvendig. I kontorlokalet blir det både vasket og sprayet med desinfiserende midler i lokalene. I andre tilfeller kan det være nødvendig å bruke spesialutstyr som sender ut kjemikalier i røykform, for å komme til steder der det ikke er mulig å komme til på andre måter. Det finnes også utstyr til å desinfisere tekstiler uten at de blir ødelagt.

  Smittevask, desinfisering og nedvask

  Expertvask-kjeden sine partnere leverer både smittevask, desinfisering og nedvask som bidrar til å minske smittefare i din bedrift. Våre medlemmer har kompetanse innen smittevern. Ved bestilling vil det bli benytte sertifisert antibakterielt rengjøringsmiddel på områder som berøres spesielt ofte, eksempelvis dørhåndtak, lysbrytere, bord, etc.

  Ta kontakt med en av Expertvask-kjeden sine rengjøringspartnere for smittevask, eller desifisering av kontoret. Vi kan veilede og komme med gode forslag på hvordan man bør gå frem med renhold. Ved påvist smitte kan vi utføre renhold i henhold til de høyeste standarder innenfor smitterenhold.

  Enkle virkemidler som kan forebygge smitte

  Det finnes også enkle virkemidler som kan forebygge smitte ved å ha gode rutiner ved daglig renhold. Spør oss så hjelper vi deg med gode råd og tips på din arbeidsplass.

  Alt av renhold i Expertvask-kjeden