Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

HARUMI RENHOLD AS

ADDRESS & CONTACT


Adresse

Brannan 15 7550 HOMMELVIK

GPS

63.41638, 10.77354

Telefon


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Harumi Renhold AS

Harumi Renhold er et renholdsbyrå som holder til på Malvik rett utenfor Trondheim. Vi har drevet siden 2014 og vi tilbyr renholdstjenester som blant annet daglig renhold, flyttevask, barnehagerenhold, byggvask, trappevask, vindusvask, dødsbo og boning av gulv.

Vi er godkjent og sertifisert
Vi er godkjent av Arbeidstilsynet og har sertifiseringen INSTA 800. Dette betyr at vi følger den høyeste standarden på renholdsrutiner i Norge. Som kunde av oss kan du være trygg på at tjenesten vi leverer blir gjort riktig og at du har et dokumentert arbeid på det som blir gjort

Vi tilbyr fornøydhetsgaranti
Vi inkluderer fornøydhetsgaranti i alle våre avtaler. Det betyr at hvis du ikke er fornøyd skal vi selvfølgelig komme tilbake og rette opp i manglende uten at det koster deg en krone.

Hvis du har noen spørsmål rundt oss eller våre tjenester er det bare å ta kontakt. Vi kommer gjerne ut på en gratis befaring og tar en hyggelig og uforpliktende prat før gjør en avtale.

Lokalt renholdsbyrå i Trøndelag

Vi er et renholdsbyrå som holder til på Malvik i Trøndelag og vi påtar oss daglig renhold i Malvik og Trondheim, men vi kan også dekke større deler av Trøndelag.

Daglig renhold går under mange navn, men omhandler først og fremst regelmessig renhold av kontorlokaler. Hvor hyppig man vasker et kontor varierer fra bedrift til bedrift – enkelte av våre kunder ønsker at vi vasker hver dag, mens andre ønsker en annen frekvens. Vi skreddersyr og tilpasser hvert oppdrag til bedriftens ønsker og behov.

Vi leverer vindusvask for næringsbygg og borettslag i Malvik, Trondheim og omegn

I Trøndelag er værforholdene varierte og til tider ekstreme. Vindusvask bidrar til å stenge ute kulden om vinteren og holde varmen ute om sommeren. Det er også godt dokumentert at vindusvask fører til en økning i trivsel, energinivå og produktivitet hos ansatte, beboere og besøkende. I næringsbygg vil det også bidra til å redusere sykefravær.

Planlegger du å flytte? Vi tilbyr flyttevask til deg som bor i Malvik, Trondheim og omegn

Når man skal flytte ut av en bolig er det ofte flyttevasken man gruer seg til. Det er tidkrevende og det er ikke bare du selv som skal være fornøyd. Den nye overtakeren må være fornøyd, og i tilfeller hvor man leier en bolig må også utleieren være fornøyd. Dette kan føre til konflikter hvis det ikke blir gjort riktig.

Ta kontakt med oss i dag å få tilbud på alle typer rengjøring.

Vi har en rekke sertifiseringer og godkjenninger i bedriften

       

HMS KORT
Alle ansatte som jobber i bygg og anlegg eller i renholds-bransjen har et gyldig HMS Kort.

Vi jobber for et grønnere miljø og bruker ulike miljømerkinger:

FEATURES & SERVICES

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH