Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

Keloisa Renhold AS

ADDRESS & CONTACT


Adresse

Strømsveien 223

GPS

59.924174061974, 10.834316852347

Telefon


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Keloisa Renhold er renholdsbyrået for deg!

Keloisa Renhold as har over 15 års erfaring innen alt av rengjøring, vask og renhold, og vi kan garantere at du blir fornøyd. Vi kommer alltid godt forberedt med velkjente vaskemidler og profesjonelt utstyr.

 Vi tilbyr rengjøring i hjem, kommersielt renhold, dyprengjøring, flyttevask, høytidsvask, og mye mer – ikke nøl med å ta kontakt for å høre hva vi kan!

Vi tilbyr også vask og rens av sofaer, tekstiler, og tepper. Keloisa holder til i Oslo og Viken og kan bookes dagen før vasken. Når du trenger kvalitetsvask, vet du at du kan snakke med oss.

Informasjon om vask

 • Vi tar med rengjøringsutstyret:
  Mopper, kluter, støvsuger, tekstilrengjøring, rengjøringsmiddel, alt som trengs.
 • Du bestemmer selv hvor mye vi vasker:
  Ønsker du en tilpasset vask, ikke nøl med å ta kontakt!
 • Skriftlig avtale:
  Du får en skriftlig avtale før oppstart av vaskeghjelp.
 • Betaling:
  Faktura for fast renhold vil bli sendt i slutten av den måneden du bestiller vask.
 • Du velger selv hvor ofte vi skal vaske:
  Uansett om det er hver uke, annenhver uke, eller hver 4. uke.
  Vi beregner neste vaskedag for deg ut i fra hvilken frekvens du ønsker.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti
Vi har kvalitetsgaranti på all vask vi utfører. Det skal være rengjort som avtalt, og du skal være fornøyd. Du har 48 timer etter utført vask mulighet til å varsle via telefon eller epost om eventuelle mangler etter vasken. I overholdelse av GDPR kan vi kun forbeholde oss til den som har bestilt vasken.

Fast Vask
Boligen føles mye bedre ut når den er ren og ryddig, det er vi alle enige i – men noen ganger kan det være kjedelig å vaske selv. Hos Keloisa Renhold tilbyr vi regelmessig boligvask og sørger for at boligen din får et hyggeligere miljø for en hyggeligere hverdag.

Flyttevask
Når du skal flytte, er det viktig med en grundig vask av boligen – da må alle kriker og kroker vaskes. Mange overflater trenger riktig behandling for å ikke ødelegges, og noen ganger er det viktig å gjøre det riktig. Keloisa Renhold sikrer deg god og profesjonell flyttevask med kvalitetsgaranti. Vi frigjør tiden din, og da kan du flytte i ro.

Vindusvask
Fingeravtrykk i vinduet?
Flekker og støv som ødelegger utsynet?
Det kan være på tide med en vindusvask. Rene vinduer frisker opp rommets helhet og slipper sollyset inn, og i tillegg forebygger det syreskader på vinduene dine. Keloisa Renhold sørger for at du får klare, rene og pene vinduer igjen, både innvendig og utvendig.

Teppe- og Sofavask
Søl, flekk, eller for mye støv i teppet eller i sofaen?
Da kan det være på tide å få de vasket. Keloisa Renhold har utstyr for å vaske og rense både tepper og sofa slik at du får en skreddersydd vask på de tekstilene du trenger.

Kontorvask
Når du trenger et renere kontor, kan du stole på Keloisa Renhold. Vi vasker grundig alle typer av kontor, fra åpne planer til kontoravlukker. Ta kontakt i dag for å bestille en tilrettelagt kontorvask med høy standard.

Trappevask i Borettslag
Leter du etter et rengjøringsfirma for å vaske trapp eller oppgang i borettslaget eller sameiet ditt, har du kommet til riktig rengjøringsfirma. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring og sammen setter vi opp en gunstig og skreddersydd renholdsplan som passer akkurat dine behov! Vi setter gjerne opp en prøvevask i forkant, så kan dere bestemme i ettertid om en fast avtale passer best.

Annet type renhold?
Hvis du ønsker noe annen type renhold enn det vi har på nettsiden, er det god sannsynlighet for at vi gjør det også. Ikke nøl med å ta kontakt for et tilpasset renhold.

Har du et oppdrag du ønsker en pris på?
Ta kontakt så kommer vi på gratis befaring.

Vi har en rekke sertifiseringer og godkjenninger i bedriften


Vi jobber for et grønnere miljø og bruker ulike miljømerkinger:

FEATURES & SERVICES

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH