Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

Roys Facility Services AS

ADDRESS & CONTACT


Adresse

Kyrkjevegen 9, 2660 DOMBÅS

GPS

62.0741419, 9.1232347

Telefon


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Hvorfor bruke Roys facility services as på renhold?

Roys facility services as er renholdsbedrift som holder til i innlandet. Vi utfører alt innen renhold. Egen avdeling for temporært renhold.

Byggrenhold

Byggrenhold utfører vi i forbindelse med bygging eller rehabilitering av bygg. Det kan være et kontinuerlig renhold under byggeperioden eller ferdigstillingsrenhold etter at bygget står ferdig.
Arbeidet ved ferdigstillelse består av:

Fjerning av avfall og smuss

 • Våtmopping av gulv og vasking av åpne flater
 • Våtmopping av alle tak og vegger
 • Vasking av alle dører, karmer og lister
 • Vask av toalett, speil og servant
 • Vask av kjøkkenskap innvendig og utvendig
 • Rengjøring av panelovner, ventiler, rør, kabelskjulere
 • Rengjøring av lysarmaturer utvendig og alle lysbrytere
 • Flekker på vegg, glass, dører o.l. fjernes.
 • Vasking av vinduer innvendig og utvendig

Daglig renhold

Daglig renhold fører til bedre helse på arbeidsplassen og kan forebygge sykdom. I tillegg fører daglig renhold til større trivsel og bedre arbeidsmiljø, og gir et godt førsteinntrykk til alle som besøker bedriften. Med gode internrutiner, førsteklasses produkter, fokus på kompetanse og punktlighet ønsker vi å bidra til et hyggeligere miljø på din arbeidsplass.

Vi legger vekt på:

 • Daglig renhold til avtalt tid og riktig pris
 • Alt av daglig renhold vil utføres av våre faste renholdere, innenfor de tidsrammer som er avtalt.

Drift og vedlikehold

Vaktmestertjenester som avfallshåndtering, vedlikehold av dører, skift av lyskilder, feiing og spyling av utearealer, plenklipp, snømåking og tilsyn med sluker og liknende er eksempler på slike oppgaver.

Vi utfører maling, beising og spakling av vegger og tak.

Vi tar ansvar for å teste og sjekke brannslukningsutstyr, ledelys og nødlys, og kan bistå i forbindelse med brannvern, brannrunder og brannøvelser. Oppgavene er mange og vi skreddersyr etter nettopp din bedrift eller deres borettslag sine behov.

Fasaderenhold

Enten det er snakk om et nytt næringsbygg eller et gammelt et, så vil utvendig byggrenhold være sentralt ved flere anledninger. De fleste bygninger bør vaskes minst en gang i året for å forlenge levetiden og for å forhindre slitasje – og ikke minst bør næringsbygninger være et «forbilde» for samfunnet. Det betyr at utvendig byggrenhold som vinduspuss og fasadevask bør gjennomføres jevnlig, og minst en gang i året. Som regel opplever rengjøringsbyråer en større pågang etter byggrenhold når våren nærmer seg og været blir bedre.

Oppskuring og boning

Gir du de harde gulvbeleggene i bedriften en jevnlig overflatebehandling i form av oppskuring og boning, sliter du på polishen istedenfor på selve gulvbelegget. Det forlenger gulvbeleggets levetid og er en lønnsom investering for bedriften.

For å bevare glansen i gulvene er det viktig at vask og renhold er tilpasset hver enkelt gulvtype og overflatebehandling. Behandling med oppskuring, boning og polering bruker vi oftest på gulv med overflate av linoleum og vinyl.

Ved oppskuring benytter vi et alkalisk middel og skuremaskin med pads for å fjerne all gammel bonevoks. Når gulvet er helt rent og tørt, legger vi på ny boning i flere lag. Det er mange ting å passe på ved en behandling som denne, blant annet at polishfjerneren ikke tørker før man får skylt gulvet, at all boning er grundig fjernet, samtidig som gulvets tørketid er vesentlig for et godt resultat. Dette gjelder spesielt for linoleum. Derfor bør du alltid overlate denne typen behandling til profesjonelle utøvere med erfaring og moderne utstyr.

Teppe- og møbelrens

I teppene vil det samle seg skitt, støv og bakterier, og dette kan vi gjøre noe med. Det er kanskje ikke merkbart nå, men etter en rens vil du merke det på utseende, lukt og mindre oppvirvling av støv. Vi renser også møbler.

Vindusvask

Vi vasker vinduer i din enebolig, tomannsbolig eller rekkehus, butikker, kontorer, kjøpesentre, skoler, barnehager og øvrige bygg. Vi kommer til der du ikke kommer til – uten lifter og stillaser. Dette gjør at vi kan holde lave priser. Vinduene blir renere enn ved bruk av tradisjonelle metoder.

Ta kontakt med oss i dag å få tilbud på alle typer rengjøring.

Vi har en rekke sertifiseringer og godkjenninger i bedriften

       

HMS KORT
Alle ansatte som jobber i bygg og anlegg eller i renholds-bransjen har et gyldig HMS Kort.

Vi jobber for et grønnere miljø og bruker ulike miljømerkinger:

FEATURES & SERVICES

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH