Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

 • Økende forventninger og krav til hygienestandarder på offentlige steder

  Økende forventninger og krav til hygienestandarder på offentlige steder

  På grunn av de økende forventningene og krav til hygienestandarder på offentlige steder, så har Tork kommet med en ny pakkeløsning for å imøtekomme økte krav til kontorhygiene.

  Med økende forventninger og krav til hygienestandarder på offentlige steder, blir ikke administrasjonsoppgaver og rengjøring lenger sett på som grunnleggende oppgaver, men som en nøkkelkomponent i hver organisasjon. For å hjelpe administrasjonsansvarlige med å møte de høye kravene, har Tork® satt sammen den nye Tork Kontorhygiene-pakken™. Det skreddersydde tilbudet består av et utvalg av produkter, tjenester, verktøy og støtte som oppfyller deres behov, og kan hjelpe med å gjøre kontoret klart for gjenåpning.

  Syv av ti ansatte forventer at arbeidsgiveren tilbyr ekstra rengjøring for å sikre hygienen.

  Presset på administrasjonsansvarlige har økt på grunn av COVID-19. Ifølge en forskningsstudie fra Kantar forventer syv av ti ansatte at arbeidsgiveren deres skal tilby ekstra rengjøringsrunder for å sikre hygienen. I tillegg sier 77 prosent av allmennheten at de føler seg mer utrygge ved å bruke uhygieniske fasiliteter som offentlige toaletter på grunn av COVID-19.

  For å hjelpe administrasjonsansvarlige med å sikre den nye hygienestandarden, har Tork laget Tork Kontorhygiene-pakken. Den nye hygienepakken tilbyr administrasjonsansvarlige en skreddersydd løsning basert på deres behov og utfordringer i forskjellige områder på arbeidsplassen: Resepsjonen, kontorområder og konferanserom, toaletter, pauserom og hele kontorbygget.

  Hygienepakken inkluderer Tork-produkter, tjenester, verktøy og støtte til administrasjonsansvarlige for å hjelpe dem med å møte økt rengjøringsbehov, og for å demonstrere at kontoret er trygt og rent. Den skreddersydde løsningen sørger for at administrasjonsansvarlige optimaliserer ressurser og tid, noe som resulterer i en mer effektiv rengjøring og frigjør tid til mer og grundig rengjøring. Tork Kontorhygiene-pakken hjelper også administrasjonsansvarlige med å oppnå sine bærekraftsmål og sørger for at kjøp lever opp til bærekraftskrav, samt passer inn i budsjettet.

  Viktigere enn noen gang å adressere de virkelige smertepunktene.

  – I en tid som denne er det viktigere enn noen gang å adressere de virkelige smertepunktene som administrasjonsansvarlige sliter med. For eksempel å sikre et trygt og sunt arbeidsmiljø, høye og konsistente regjøringsstandarder, optimalisere rengjøringseffektiviteten, samt sørge for at prossesser og kjøp er bærekraftige og miljøvennlige, sier Christine Skjerven Rød, Markedssjef, hos Tork.

  Hygienepakkeløsningen er basert på innsikt fra en undersøkelse med 400 fagpersoner innen administrasjonsledelse i USA, Frankrike og Tyskland. Undersøkelsesresultatene peker på det faktum at forbedring av rengjøringskvaliteten ved å kunne tilby et hygienisk og sunt arbeidsmiljø er topprioritet for administrasjonsansvarlige. Tork Kontorhygiene-pakken addresserer derfor behovene til administrasjonsansvarlige, og gir råd om hvordan man best kan navigere i en ny virkelighet, samtidig som den støtter dem med utfordringene de står overfor for å sikre trygge miljøer for alle.

  Kilde: http://sykdomsportalen.no/ny-pakkelosning-fra-tork-for-okte-krav-til-kontorhygiene/
  Foto: Peter Hoelstad for Tork