Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

 • 09 nov 2020

  Generell Informasjon

  Expertvask.no er en norsk nettbutikk som forholder seg til norsk lov. Vi sender ikke produkter til utlandet, men til hele Norge.

  Handel via Internett er regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, personopplysningsloven og markedsføringsloven. Lovverket finner du på www.lovdata.no.

  Registrering
  For å handle i vår nettbutikk, må du ha adresse i Norge.Du kan registrere deg som kunde hos oss, eller handle som gjest.Registreringen er kostnadsfri og helt uten forpliktelser om kjøp.Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende ifølge norsk lov være over 18 år.

  Adresse
  Du som vår kunde er selv ansvarlig for å oppgi riktig adresse og postnummer. Adresseendringer gjøres på Min Side.Den adressen som er oppgitt, blir automatisk din leveringsadresse.

  Priser
  Alle priser er oppgitt eks. merverdiavgift i norske kroner.Alle kostnader knyttet til kjøpet (varer og eventuelle fraktkostnader eller gebyrer) vil komme tydelig frem i kjøpsprosessen.Vi tar forbehold om tekniske feil, som kan forekomme i forbindelse med kjøp, og i forbindelse med handlekurven.Tilbud gjelder så langt lageret rekker, eller innen fristen som er oppgitt i markedsføringen av disse.

  Betaling
  Betaling skjer enten med Vipps eller kortbetaling.
  Kortbetaling skjer ved enten Visa, MasterCard,Fakturering av kredittkortet ditt blir gjort direkte.

  For å kunne benytte tjenesten må du på kjøpstidspunktet ha en permanent og offisiell norsk bostedsadresse og være minst 18 år gammel. Betalingsmåten er tilgjengelig for både privatpersoner og bedrifter, det forutsetter at du har tatt vare på dine økonomiske forpliktelser og har en god betalingshistorikk.

  Spørsmål knyttet til din betaling.
  Expertvask sin kundeservice hjelper deg med alle spørsmål angående din betaling på mail. post@expertvask.no  eller via telefon 41676060, mandag – fredag kl. 10.00 – 15.00

  Dersom du har betalt, men senere angrer på ditt kjøp vil vi kreditere hele beløpet innen kort tid. Tilbakebetalingen vil skje til din konto, og du må derfor informere oss om ditt bankkontonummer og fakturaopplysninger.

  Miljø 100% prosent – Orgnr: 882 754 642