Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

A RENHOLD OG VASK AS

ADDRESS & CONTACT


Adresse

Løkkegata 29B 1532 MOSS

GPS

59.43361, 10.66826

Telefon


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

A Renhold og Vask AS – Ditt renholdsfirma i Moss og omegn

Et godt renhold er en fornuftig, og lønnsom investering. Godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet, og gir bedre produktivitet som resultat. Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov!

Vi har siden oppstart hatt en god utvikling gjennom organisk vekst. Vi har i dag dedikerte medarbeidere, med felles mål om å levere til avtalt pris og kvalitet. Bedriftens ledere deltar aktivt i kundekontakt og oppfølging, og det blir lagt vekt på god oppfølging, kvalitetssikring og dokumentasjon.

Alle løsninger er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering, så vi satser på høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Våre tjenester

Renhold av kontorer
Noen har behov for renhold hver dag, andre en til to ganger i uken eller mer. Bruk våre erfaringer til å finne det rette behovet og frekvens for renhold i din bedrift.

Daglig renhold
Rent hjem gjør dagen bedre! Vi lager skreddersydde løsninger for alle våre kunder og gjør oppfølging regelmessig for å opprettholde kvalitet år etter år.

Vinduspuss
Vinduspuss utført av oss sikrer rene og pene vinduer. Vi leverer fast vinduspuss i våre serviceavtaler slik at vinduer blir pusset jevnlig og helt automatisk.

Flyttevask
Vi tilbyr en grundig flyttevask for tomme boliger eller leiligheter. Vi forstår hvor viktig for deg er å ha eiendommen profesjonelt rengjort og kontrollert, og kan derfor hjelpe deg!

Vask av arbeidsklær
Vi utfører vask og reparasjon av dine ansattes arbeidsklær, kontakt oss for pristilbud.

Matteutleie
Leie av matter er vanlig i det norske bedriftmarkedet. Vi har standardmatter med de kjente gråtonene, avlastningsmatter og løpere. Vi tilbyr og utfører service på alle mattetyper. Vi tilbyr også logomatter.

Byggrengjøring
Byggrengjøring handler om å forstå sikkerheten under byggeprosess. Alle våre medarbeidere er høyt kompetente og vil bedre arbeidsforholdene under slike oppdrag.

Hovedrengjøring
For et godt innendørs miljø må hovedrengjøring utføres en eller to ganger i året. Hovedrengjøring omfatter en fullstendig rengjøring fra tak til gulv.

Fasaderenhold
Vi har dyktige samarbeidspartnere som kan utføre renhold av fasader, tak og store glassflater. Kontakt oss for tilbud.

Boning
Gulv som er hyppig besøkt kan bli fort slitt. Vi anbefaler da oppskuring/boning og vedlikehold med high speed maskin. for å beholde en pen overflate, og for å øke levetiden av gulvet.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!
Ta en titt på vår hjemmeside!

       

HMS KORT
Alle ansatte som jobber i bygg og anlegg eller i renholds-bransjen har et gyldig HMS Kort.

Vi jobber for et grønnere miljø og bruker ulike miljømerkinger:

FEATURES & SERVICES

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Legg igjen en anmeldelse

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *