Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

Alta Renholdsteam

ADDRESS & CONTACT


Adresse

Sorenskriverveien 40, 9513 Alta

GPS

69.960996, 23.226699

Telefon


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Alta Renholdsteam as

Alta Renholdsteam tilbyr tjenester innen renhold, flytting og maling i Alta. Fra oss kan du be om det ene eller det andre eller alle tre i en perfekt kombinasjon. Lei oss inn når du trenger en dyktig maler innendørs eller for å male fasaden på nytt, samt når du trenger rengjøring eller flytting hjemme eller på kontor. Vi utfører renhold, flytting, maling tjenester for private og bedrifter i Alta.

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring slik at vi sammen med kunde kan finne beste løsning og konkurransedyktig pris. Ønsker du å høre mer om hva vi kan hjelpe deg med, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon. Noen av tjenester som vi tilbyr flyttevask, flytting, vindusvask, møbelrens og bedrift rengjøring, byggvask og gulvbehandling og maling i Alta.

Vi tar hovedsaklig oppdrag i Alta og omegn og vi tar de store oppdraget i resten av Finnmark, vi har yrkesskadeforsikring og ansvar forsikring og vi er medlem av start banken.

Renholder, Flyttefolk og Maler i ett!

Renholdstjenester:
Vi utfører alle typer renholdstjenester i Alta for både bedrifter og private, for eksempel hjemmerengjøring, flyttevask og kontorrengjøring, byggvask, gulvbehandling. Vårt mål er å gjøre hverdagen din enklere og gi deg tid til å gjøre andre ting.

Flytting tjenester:
Alta Renholdsteam er et flyttebyrå i Alta som tar seg av alle dine flyttebehov, Vi kan hjelpe deg med alt fra pakking og utpakking til lasting og lossing av eiendelene dine, Vi er her for å gjøre flyttingen din så enkel og problemfri som mulig.

Maler tjenester:
Alta Renholdsteam tilbyr maling og tapetsering i Alta og omegn. Våre malere er erfarne, og opptatt av å alltid utføre arbeid av høyeste kvalitet. Du kan leie oss til alle typer maleoppgaver, inkludert maling av vegger, tak, fasader; også tapetsering.

Har du et oppdrag du ønsker en pris på, ta kontakt så kommer vi på gratis befaring.
Ring for avtale på tlf. 405 86 701

Alta Renholdsteam er et godkjent renholdsselskap, og er medlem av Expertvask-kjeden.

HMS KORT
Alle ansatte som jobber i bygg og anlegg eller i renholds-bransjen har et gyldig HMS Kort.

Vi jobber for et grønnere miljø og bruker ulike miljømerkinger:

FEATURES & SERVICES

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Legg igjen en anmeldelse

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *