Address & Contact

Our Address

Gamle Riksvei 337 3055 KROKSTADELVA

GPS

59.75816, 10.01082

Telephone

EC Renhold AS er totalleverandør av renholdstjenester både til private og offentlige virksomheter i Drammen og omegn.
EC Renhold ble etablert i 2003 med en liten bøtte og noen få mopper. Fra dag en har vi tatt jobben vår på alvor, og derfor vokst betydelig både med fornøyde kunder og verdifull kompetanse.
EC Renhold er et rengjøringsfirma som setter deg som kunde i fokus. Trygghet, Kvalitet, Punklighet og Prisgaranti er stikkord for en samkjørt organisasjon med kunden som felles mål.

Offentlig godkjent renholdsbedrift
Vi er godkjent av Arbeidstilsynet, og driver lovlig rengjøring.
Som godkjent renholdsvirksomhet er vi tilknyttet godkjent bedriftshelsetjenste, og oppfyller kravene i arbeidsmiljøloven: skriftlige arbeidsavtaler, betaler arbeidstakere tarifflønn og sikrer arbeidstakere økonomisk kompensasjon i tilfelle yrkesskade.
– Vi bruker bare miljøriktige produkter.
– Vi har HMS-ordning gjennom bedriftshelsetjenesten
– Våre medarbeidere har selvfølgelig taushetsplikt.
– Vi følger tariff-lønn.
– Våre medarbeidere kurses og oppdateres kontinuerlig.

Vi kan hjelpe deg med et skinnende resultat enten det er et privat hjem, butikk, kontorlokale, sameie, borettslag eller et stort næringsbygg.

Vi gir deg den beste servicen og høyeste kvalitet til en meget konkurransedyktig pris.
Vi utfører daglig renhold, periodisk rengjøring, hovedrengjøring, vinduspuss, fasadevask, flyttevask, dødsbo-tømming, skuring og boning, takvask, industrirenhold, brakkevask, byggrengjøring, vedlikehold, smittevask og desinfisering.

Områder vi tilbyr våre tjenester er Drammen, Lier, Asker, Mjøndalen, Krokstadelva, Modum, Hokksund, Kongsberg, Sandvika, Bærum, Oslo, Drøbak. Om du er i nærheten av disse stedene og ønsker tilbud er det bare å kontakte oss.

DAGLIG RENHOLD
Daglig renhold innebærer for eksempel sanitærrengjøring, rengjøring av gulv, tørking av bord og tømming av søppelkasser. Hvor ofte vi kommer, kan være avhengig av type lokaler og årstid. Vi blir sammen enige om dette.

HOVEDRENGJØRING
Med vår hovedrengjøring får dere en skikkelig rengjøring av både vegger og tak. Det kan også innbefatte andre områder som ikke blir rengjort i det daglige renholdet.

BYGGRENGJØRING
Dette er renhold i forbindelse med bygging eller rehabilitering av nye eller eksisterende bygg. Det kan dreie seg om renhold under byggeperioden eller renhold når bygget er ferdig.

EC Renhold AS har kompetansen og erfaringen!

Vi har en rekke sertifiseringer og godkjenninger i bedriften

       

HMS KORT
Alle ansatte som jobber i bygg og anlegg eller i renholds-bransjen har et gyldig HMS Kort.

Vi jobber for et grønnere miljø og bruker ulike miljømerkinger: