Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

ECLEAN

ADDRESS & CONTACT


Adresse

Bølevegen 152 3713 SKIEN

GPS

59.18047, 9.63182

Telefon


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

eClean sine bedriftsverdier er komfort, sikkerhet, kvalitet, garanti og respekt for miljøet.

Når vi står overfor utfordrende forretningsbeslutninger, gjør vi alltid oppmerksomheten til våre kjerneverdier. Disse er basert på visjonen om å skape en bærekraftig tjenesteleverandør som fokuserer på mennesker. eClean sørger for å levere tjenester med kvalitet, og garanterer at rengjøring i hjemmet skal være en trygg og behagelig arbeidsplass for våre ansatte. Vi forbinder etterspørsel med service, kvalitet og godt humør.

Alle våre rengjøringsarbeidere gjennomgår teoretisk og praktisk opplæring. Dette gjør rengjøringen mer komplett, mer effektiv og bedre for miljøet. I eClean har vi profesjonalisert en sektor, og har valgt ut de beste fagfolk til å tilby en pålitelig service med garantier.

eClean renhold har stor respekt for dit hjem og deres private sfære, derfor er vi et offentlig Godkjent renholdsfirma som i tillegg har arbeider med forsikring for alle våre ansatte.

100% Fornøydgaranti

For eClean er det viktigste å møte forventningene til våre kunder, og det er derfor vi garanterer 100% resultater, etter vår arbeidsmetode basert på studier av effektivitet og kvalitet. Du kan trygt stole på at vår 50 punkts sjekkliste vil dekke alle detaljer i hjemmet ditt.

I eClean har vi stor respekt for miljøet og bærekraft av planeten vår, og det er derfor vi bare bruker produkter som tar hensyn til miljøet, og som erstatter andre tunge kjemikalier og vaskemidler som er brukt til rengjøring. Våre produkter er respektfulle for miljøet og har ingen helserisiko hos mennesker, dyr eller miljø generelt. Vårt mål er å ta mer vare på miljøet.

eClean bruker produkter som respekterer miljøet, faglig trening og god forsikring, alt for å sikre komfort og høy kvalitet på levering av våre tjenester.

eClean er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet, og har mange gode referanser.

Hvis du trenger en ærlig, troverdig, pålitelig og punktlig renholder for din bedrift eller privat, bør du vurdere eClean

     

FEATURES & SERVICES

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Legg igjen en anmeldelse

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *