Address & Contact

Our Address

Roselundveien 4, 1820 Spydeberg

GPS

59.6138844, 11.0613032

Telephone

EGRenhold

Etter mange års erfaring i bransjen, bestemte vi oss i EGRenhold for å starte et rengjøringsbyrå som kan tilby høy kvalitet til lav pris. Mange er av den oppfatningen at god kvalitet er dyrt, men vår erfaring er at gjennom god organisering og kostnadseffektiv drift kan vi tilby renhold av høy kvalitet til en mye lavere pris enn våre konkurrenter.
Hos EGRenhold er du ikke bare en av tusen kunder, hos oss er du den viktigste delen av vår bedrift. Vi ønsker å gjøre vårt ytterste for at du skal spare tid og penger samtidig – hver dag!
Ta kontakt om du har behov for renholdstjenester!
Vi ønsker både nye og eksisterende kunder velkommen til oss!

 

Våre tjenester:

VISNINGVASK

Ved visningsvask fokuserer vi på helhetsinntrykke, det vil si at boligen skal skinne og presenteres på en best mulig måte. Ved å bestille visningsvask kan du sikre deg økt salgsverdi og tiltrekke flere potensielle kjøpere. Vi har lang erfaring med visningsvask og vask før salg og vil effektivt gjøre boligen din presentabel og klar for visning.
Vi utfører følgende ved visningsvask: grundig støvsuging av gulv, tepper og møbler (sofaer, stoler osv.) grundig gulvvask og vask av gulvlister i alle rom grundig støvtørk i alle rom grundig vask av baderom, baderomsinnredning og fliser. Dette med fokus på å gjøre badet skinende rent utvendig rengjøring av alle skap, garderober, dører og lister.

FLYTTEVASK MED GARANTI

Flyttevask er en tjeneste vi utfører for både privat personer og bedrifter i leiligheter, hus, kontorer osv.
Det viktig med flyttevask er å være fleksible og veldig nøye. Vi stiller opp på kort varsel for flyttevask.
Når vi vasker flyttevask bruker vi en sjekkliste som vi har gått gjennom med hver kunde for å sikre at våre kunder blir fornøyd, vi gikk 48 timer garanti. Ta gjerne en titt på den og se om du synes den er bra, og om du savner noe på sjekklisten så si i fra til oss så vi kan finne en løsning sammen.
Vi har selvfølgelig 48-timer fornøyd garanti, så om du eller de som flytter inn ikke skulle være fornøyd så kommer vi umiddelbart tilbake og ordner opp.

FAST RENGJØRING

Rent hjem gjør dagen bedre! Vi lager skreddersydde løsninger for alle våre kunder og gjør oppfølging regelmessig for å opprettholde kvalitet år etter år.

VINDUSVASK

Vi tilbyr utvendig og innvendig vindusvask i alle bygg:

 • private boliger,
 • kontorlokaler,
 • skoler,
 • barnehager,
 • andre offentlige bygg.

Vi har lang erfaring med vindusvask og garanterer skinnende rene vinduer, uten skjemmende striper.

BYGGVASK

Standard byggvask gjennomføres når byggeprosessen er over, og omfatter alle vaskepunktene listet opp under. Ønsker du rengjøringstjenester underveis i byggeprosessen, eller har andre behov for den avsluttende byggvasken, skreddersyr vi en totalløsning som passer for deg.

TRAPPEVASK

Trappevask omfatter vaskepunktene under. Men vi skreddersyr gjerne en egen løsning for borettslaget ditt, slik at dere får hjelp med akkurat det dere trenger.

 • Gulvfeiing og gulvvask
 • Tømming av søppelbøtter
 • Rensing av tepper
 • Rensing av gelendre
 • Vask av trappetrinn og avsatser
 • Andre ting, etter individuelle avtaler.

 

RENHOLD AV KONTOR

Noen har behov for renhold hver dag, andre en til to ganger i uken eller mer. Bruk våre erfaringer til å finne det rette behovet og frekvens for renhold i din bedrift.

       

HMS KORT
Alle ansatte som jobber i bygg og anlegg eller i renholds-bransjen har et gyldig HMS Kort.

Vi jobber for et grønnere miljø og bruker ulike miljømerkinger: