Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

Expertvask-kjeden

ADDRESS & CONTACT


Adresse

Vollaveien 15-19 0668 Oslo

GPS

59.9280226, 10.8428936

Telefon


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Expertvask-kjeden er en landsdekkende vaskekjede.

Expertvask er en vaskeskjede for alle renholdsbedrifter som er selvstendige juridiske enheter med eget organisasjonsnummer. I kjeden finner man små, mellomstore og store renholdsbedrifter. Om du trenger en renholder, eller har spørsmål om renhold, finn en renholdsbedrift i expertvask.no som er Expertvask sin egen nettportal. Bruk søkefunksjonen for å finne en lokal renholder i nærheten av deg.

Kjedekontoret til Expertvask-kjeden har ikke salg av renholdstjenester, kjedekontoret er kun en forlengelse for å inngå avtaler og synergier på veiene av medlemmene av Expertvask-kjeden.

Sjekk ut nettsidene til en lokal renholdsbedrift, ta kontakt direkte, og han/hun vil kunne hjelpe deg. Kjedekontoret til Expertvask kontakter du om du har spørsmål om medlemskap, markedsføring, avtaler etc. Og selvfølgelig er alle renholdsbedrifter velkommen til å ta kontakt om det er noe vi kan hjelpe til med.

Medlemsbedriftene er selvstendige juridiske enheter med eget organisasjonsnummer. Expertvask-kjeden er ikke eier av medlemsbedriftene hverken helt eller delvis.

Expertvask er en selvstendig juridisk enhet, og er ikke ansvarlig for medlemsbedriftene sin opptreden, handlinger eller mangel på slike. Kravshavere mot medlemsbedriftene kan derfor ikke fremsette tilsvarende krav mot Expertvask.

Kontakt Expertvask-kjeden om du ser etter et renholdsbyrå.

Expertvask-kjeden får flere henvendelser fra bedrifter som ønsker at vi finner rett renholdsbyrå til deres oppdrag. Om du som renholdsbyrå trenger flere oppdrag så sjekk våre vaskeoppdrag vi formidler videre.

Våre medlemmer leverer alt av renhold!
Se mere informasjon her

Ønsker du ytterligere informasjon om Expertvask-kjeden, ta kontakt:
Tlf: 41676060
Epost: hei@expertvask.no

FEATURES & SERVICES

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Legg igjen en anmeldelse

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *