Address & Contact

Our Address

Julius Middelthuns vei 24 3610 KONGSBERG

GPS

59.6534, 9.66645

Telephone

FRAM renholdere gir deg 5 stjernes hotellfølelse hjemme, på hytta eller på ditt kontor. Vi har god erfaring med renhold av offentlig bygg/svømmehall, kontorer, nedvask av byggprosjekt, flyttevask, daglig renhold, vindusvask og hjemmevask (privat vaskehjelp).

Vi utfører:
Daglig renhold
Vi er tett på våre ansatte slik at vi sikrer at rett kvalitet leveres til rett tid. For oss er ingen kunde for liten eller for stor. Vår kundemasse består av små, mellomstore og store kunder. Hos oss er det ikke forskjell om firmaet er lite eller stort.

Byggvask
Vi utfører byggvask i forbindelse med bygging eller sluttvask før overlevering. Vi følger strenge krav når det kommer til kvaliteten på renholdet. Et av våre mål er at kunden skal være svært fornøyd med oss, både når det gjelder service, engasjement og et skinnende rent resultat.

Flyttevask – hva skal vaskes?
Den som selger en bolig skal etter loven ha ryddet og vasket boligen. Avhendingsloven § 2-2: «Når kjøparen overtar bruken av eiendommen, skal rommene være ryddet og rengjort. Eiendommen skal også ellers være ryddet.» Et tilbakevendende spørsmål er «hvor godt det skal være vasket». Vårt råd pleier å være at det skal være vasket som en «god julevask». Nå er det kanskje ikke alle som vasker så nøye til jul, men i en tradisjonell julevask inngår en grundig vask inn i alle kriker og kroker. Og inn i alle skap og skuffer.

Har du hehov for flyttevask, visningsvask, vindusvask, daglig renhold, hovedrenhold, gulvbehandling eller smitterenhold?

Ta kontakt for å få et tilbud!
Vi kommer gjerne på befaring før vi gir pris på jobben.
Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift – godkjent i renholdsregisteret til Arbeidstilsynet.

 

       

HMS KORT Våre ansatte som jobber i bygg og anlegg eller i renholds-bransjen, har gyldig HMS Kort.

Vi jobber for et grønnere miljø og bruker ulike miljømerkinger: