Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

LIVING CLEAN RENHOLD AS

Vindusvask Living Clean leverer for våre kunder vindusvask og fasadevask

ADDRESS & CONTACT


Adresse

WeWork Tjuvholmen allé 3

GPS

59.9086647, 10.7218537

Telefon


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Ta kontakt med Expertvask-kjeden på 41676060 så hjelper vi deg !

Vi utfører alt innen renhold!  

Daglig renhold
For å oppnå et godt resultat tilpasser vi renholdet etter kundenes behov. Våre erfarne medarbeidere tar vare på innemiljøet ved basert på moderne metoder, utstyr og maskiner.
Vi har selvsagt gode avtaler med leverandører av forbruksmateriell. Spar verdifull tid og penger, ved å la oss sørge for innkjøp av dispensere, såpe, toalettpapir, tørkepapir o.l
Vi har tett oppfølging av alle våre kunder og alle kunder får en fast kontaktperson å forholde seg til. Vi skal alltid være tilgjengelige for våre kunder og ansatte for å hele tiden være tidlig ute for eventuelle forbedringer. Våre ansatte får grundig opplæring for sine ansvarsoppgaver via vår opplæringsmodell.

Vindusvask
Living Clean leverer for våre kunder vindusvask og fasadevask av høy kvalitet. Behandling av fasader kan sikre kvaliteten på bygget slik at fasaden holder seg i fin stand i mange år.

Trappevask
Trappevask er en av de viktigste tjenestene et borettslag, sameie eller eiendomsselskap kjøper. Derfor er det viktig å velge riktig leverandør. Living Clean utfører trappevask for mange fornøyde kunder i Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold. Våre dyktige renholdere sørger for at arbeidet blir utført med riktig utstyr og av høy kvalitet. Vi garanterer også for å ha markedets beste priser på trappevask og markedets beste kvalitet.

Gulvbehandling
Vi tilbyr våre kunder behandling av alle typer gulv med jevne mellomrom. Et godt bevart gulv holder høy kvalitet lenge, er lettere å rengjøre og gir en finere overflate.

Temporært renhold
Med temporært renhold menes renhold som ikke inngår i det daglige renholdet, som rengjøring av tak, himling og ventilasjon samt renhold etter oppussing og flytting. De fleste bygg trenger hovedrengjøring med jevne mellomrom. Vi tilbyr alle våre kunder hovedrengjøring 2 ganger pr år, og det er selvsagt opp til den enkelte å vurdere behovet for dette.

Andre tjenester
Living Clean leverer alle typer renholdstjenester for kunder. I blant er det behov for å friske opp møbler som har blitt slitte og skitne. Vi leverer møbelrens av høy kvalitet.

Vi tilbyr kunder å leie matter som en del av renholdstjenesten.

Ikke nøl, ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud!
       

FEATURES & SERVICES

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Legg igjen en anmeldelse

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *