Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

Nordal Renhold AS

ADDRESS & CONTACT


Adresse

Svartåkervegen 1, 2312 OTTESTAD

GPS

60.78293, 11.10922

Telefon


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Nordal Renhold utfører stort sett alle typer vask.

Nordal renhold i Ottestad har 7 ansatte med over 30 faste kunder, samt mange samarbeidspartnere som bruker oss til alle forskjellige tjenester.

Vi er opptatt av kvalitet, viser stolthet i det vi gjør og lar ikke en jobb være mindre enn perfekt. Vi har ansatte i alder fra 30 og oppover, med god kompetanse innen hvert enkelt område innen renhold. Vi stiller glade og motiverte på jobb, og uansett jobb utføres dette med fokus på kvalitet. Vi er opptatt av riktig utstyr, kjemikalier og levere en helhetlig tjeneste med fokus på kundens ønsker. Vi tar gjerne en befaring for å hilse på, eller se over slik at kunden opplever at de blir hørt og får sine ønsker oppfylt.

Samtidig er våtmopping, en god gammeldags vask vårt motto. Vi bruker alltid oppdaterte produkter, har god kunnskap om hva som skal til for å få et godt resultat. Og ser viktigheten av bøtter, med riktig doseringer og utstyr, samt at det vaskes på den måten renhold skal utføres.

Nordal Renhold gjør grundige vurderinger av oppdragene!

Nordal Renhold gjør en grundig vurdering av huset, hva slags kjemikalier som skal brukes, og tilpasser hvert enkelt oppdrag, uansett om det er av huset, kjelleren, garasjen eller andre typer oppdrag man ønsker å ha rengjort.

Om du trenger en jobb utført har vi bred kompetanse og setter kvalitet og stolthet i arbeidet vårt.

  • Vi gjør en grundig vurdering av huset, hva slags kjemikalier som skal brukes, og tilpasser hvert enkelt oppdrag, om det er av huset, kjelleren, garasjen og det du ellers vil ha rengjort.
  • Om det er vegger, tak, gulv, tepper, vinduer eller kjøkken og bad, der det kreves både riktig midler, samt utstyr for å gjøre en jobb av den kvaliteten vi stiller til oss selv og leverer. Vi behandler alle flater og tar også bak kjøleskap, inne i kjøkkenet, bak skuffer viser at vi tar jobben vår seriøst og legger tiden i å få det riktige og eneste ønskelige resultatet.
  • Brakkevask, byggestøv, rensing av tepper, vindusvask, fasadevask etc.
  • Rydding av hus før vi gjør nedvask eller flyttevask er heller ikke uvanlig.
  • Polish og boning av gulv har vi god erfaring med, og ikke minst fokus på bruk av riktige og spesialbestilte kjemikalier til hvert enkelt gulv, stein, belegg eller behandling av tre gulv. Samt maskiner til å utføre jobben skikkelig.
  • Nedvask / flyttevask har vi god erfaring med og gjør dette i dag både for privat kunder som skal selge bolig, flytte ut eller bare ønsker en skikkelig vask av hele huset. Inne som ute.Har flere store samarbeids partnere med flere aktører i bedriftsmarkedet, som bruker Nordal Renhold AS som sin hoved leverandør av ulike oppdrag.
  • Vi gjør også innkjøp av papir, såper, dispensere, og både leverer og fyller på ved behov. Som kunde hos oss har vi igjennom vår total leverandør gode rabatterte priser og fyller de fleste behov.
    Arbeidsklær, hansker, tepper og det du måtte tenke deg kan vi tilby. Og vil da skreddersy løsninger for alle våre kunder.

Uansett hva det måtte være så er ingen forespørsel for stor eller liten for Nordal Renhold.

Ta kontakt for spørsmål, eller du vil ha et tilbud eller bestille vask.
Vi er her for å gjøre kunden fornøyd og løser de fleste saker.
Kvalitet er vårt varemerke.

Nordal Renhold har mer enn 30 års erfaring innen renhold og vedlikehold.

     

FEATURES & SERVICES

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Legg igjen en anmeldelse

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *