Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

RENMIL SERVICE AS

ADDRESS & CONTACT


Adresse

1660 Fredrikstad

GPS

59.219575851862, 10.93527682982

Telefon

Email:

OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Vi utfører:
Daglig renhold
Renmil Service AS’s ønske og mål er å ha tilfredse kunder. Det er derfor viktig for oss å få vite hva du mener og hvilke behov som skal dekkes. Kunnskapen vi får brukes aktivt i utarbeidelse av tilbudet. Vi er tett på vare ansatte slik at vi sikrer at rett kvalitet leveres til rett tid. For oss er ingen kunde for liten eller for stor. Vår kundemasse består av små, mellomstore og store kunder. Hos oss er det ikke forskjell om firmaet er lite eller stort. Alle skal bli hørt.

Flyttevask ved boligsalg.
Vi utfører alt av flyttevask, ta kontakt for mer informasjon.

Brakkevask
En grundig brakkevask er nødvendig for å opprettholde en god standard for ansatte, og ikke minst vedlikeholdet av brakkene. Brakker fungerer som et funksjonelt oppholdsrom for ansatte under byggeprosjekt, og de tilbringer mye tid der – også på nattestid i noen tilfeller. Derfor er det viktig med et godt renhold i brakkene, i tillegg til god hygiene på bad og kjøkken.
Godt renhold i brakker fører til bedre inneklima, økt trivsel og lettere vedlikehold av utstyr som finnes i brakkene. Med gode rutiner for brakkevask blir det lettere med utskiftninger av materiale og utstyr som benyttes i brakkene.
Vi tilbyr brakkevask i Østfold og omegn

Byggvask
Vi utfører byggvask i forbindelse med bygging eller rehabilitering av bygg – også under selve byggeprosessen. Vi følger strenge krav når det kommer til kvaliteten på renholdet. Et av våre mål er at kunden skal være svært fornøyd med oss, både når det gjelder service, engasjement og et skinnende rent resultat.
Vi vet hva som er viktig ved byggvask for kunder i Østfold og omegn, fra planlegging og gjennomføring til utstyr og kvalitetssikring, og ikke minst resultat. Renmil Service AS har gode referanser fra Byggefirmaer og entreprenører

Smittevask

Har dere behov for utvidet renhold eller smittevask? Da kan vi bistå dere. Våre renholdere har gjennomført smittevern kurs.
Vi holder kurs i smitterenhold for ansatte i deres bedrift, kontakt oss for mer informasjon.
“Samfunnet vil i løpet av den nærmeste tiden begynne å normalisere seg igjen etter korona, og flere kommer tilbake til arbeidsplassen sin. Samtidig øker fokuset på behovet for smittevern på kontoret. Selv etter korona og Covid-19 så vil mange selskaper ha fokus på smittevern” Så ta et kurs hos oss, eller be om et tilbud.

Vi har en rekke sertifiseringer og godkjenninger i bedriften klikk logoen under:

       
HMS KORT
Alle ansatte som jobber i bygg og anlegg eller i renholds-bransjen, er lovpålagt fra staten til å ha et gyldig HMS Kort.
Sjekk at renholdere har dette på din arbeidsplass. HMS  Renholdskort  Byggkort

Vi jobber for et grønnere miljø og bruker ulike miljømerkinger:

            Ring meg for en gratis befaring!!

 

FEATURES & SERVICES

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Legg igjen en anmeldelse

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *