Address & Contact

Our Address

Havnegata 10 3040 DRAMMEN

GPS

59.72973, 10.22703

Telephone

Riktig Renhold AS ble stiftet med formål å tilby kvalitetstjenester innen renhold hver dag. Vi er stolte av våre dyktige og erfarne renholdere som setter pris på jobben sin og forstår at jobben vi utfører er meningsfull.

Før stiftelsen foretok vi en grundig analyse av markedet, tjenestebehov, kundebehov for å finne ut hvordan vi kan oppfylle og overgå kundens forventninger. Her er noen av tjenestene vi utfører.

HOVEDRENGJØRING
Riktig Renhold AS anbefaler å gjennomføre en hovedrengjøring minst én gang i året. En hovedrengjøring gir et løft til lokalet og har en positiv innvirkning på bedriftens arbeidsmiljø og innemiljøet hjemme.

DAGLIG RENHOLD
Riktig Renhold sørger for en skikkelig rengjøring av deres lokaler med et strålende rent resultat. Vi setter vår stolthet i å kunne tilby fleksible tjenester, og sørger for å utføre jobben til perfeksjon.

BONING AV GULV
Legg viktige oppgaver i eksperters hender.
Med over 100 fornøyde kunder som gleder seg over renoverte gulv som oppleves som nye, øker verdien og holder lenger.

Flyttevask ved boligsalg.
Vi utfører alt av flytte vask, ta kontakt for mer informasjon.

BYGGVASK
I en travel hverdag glemmer vi å la øynene hvile på panoramautsikten, flyvende fugler og svevende bjørkegrener gjennom vinduet. Vi sørger for at de sjeldne øyeblikkene blir klare og ekte.

VÅRE VERDIER
Vår solide og høye faglig kompetanse sikrer høy kvalitet. Vi fokuserer på kvalitetskontroll og personalopplæring. For oss er det viktig å forstå kundens behov og forventninger for å kunne overgå disse.

Book Gratis Befaring Nå!

Vi har en rekke sertifiseringer og godkjenninger i bedriften

       

HMS KORT
Alle ansatte som jobber i bygg og anlegg eller i renholds-bransjen har et gyldig HMS Kort.

Vi jobber for et grønnere miljø og bruker ulike miljømerkinger: