Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

Servicepartner1

ADDRESS & CONTACT


Adresse

Rigedalen 45 F, 4626 Kristiansand

GPS

58.138548, 7.9330571

Telefon


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

SERVICEPARTNER 1 – EN REN FORNØYELSE!

Servicepartner 1 leverer servicetjenester i Agder samt Telemark og Vestfold. Vår filosofi kan summeres opp i vårt slagord – “En ren fornøyelse”.

Gjennom dyktige og fornøyde medarbeidere skal vi bidra til verdiskapning.  Vi leverer kundetilpassede tjenester som gir en enklere hverdag og økt trivsel for våre kunder.
Med 240 medarbeidere i arbeid (pr januar 2020) er vi en aktør som har kapasitet til å levere våre tjenester til alt fra de minste til de store kundene.

Servicepartner 1 AS er en lokal leverandør i sine markeder.  Nærheten til våre kunder er viktig for å kunne tilby god service og rask respons.

Miljø – Miljøfyrtårn og Grønt Punkt
Servicepartner 1 har vært sertifisert Miljøfyrtårnbedrift siden 2005. Vi ble sertifisert som en av de aller første renholdsbedriftene i Norge og den aller første her i sør. Det er stort fokus på miljø i alt fra innkjøp av kjemi, valg av utstyr og biler og selvsagt i våre leveranser.  Vi er også medlem i Grønt Punkt

Godkjent Renholdsleverandør
Vi er “godkjent renholdsleverandør” og du finner oss i registeret til Arbeidstilsynet. Servicepartner 1 AS ble, som en av landet første renholdbedrifter, godkjent høsten 2012. Det er forbudt å kjøpe renholdstjenester fra firmaer som ikke er godkjent av Arbeidstilsynet, og som kunde så har du en “påse plikt”.  Alle våre kunder er velkomne til oss for en gjennomgang dersom man ønsker å forsikre seg om at vi følger de reglene som gjelder.  Det være seg dokumentasjon på at almenngjort tariffavtale/lønnsbetingelser følges, at yrkesskadeforsikring og lovpålagt bedriftshelsetjeneste er i orden og så videre.

FEATURES & SERVICES

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Legg igjen en anmeldelse

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *