Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

SVANEN Service AS

ADDRESS & CONTACT


Adresse

Storgata 10, 2815 Gjøvik

GPS

60.794816, 10.6902188

Telefon


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Svanen Service AS ble stiftet på Gjøvik våren 2016, og har totalt 9 flinke renholdere.

Vi hadde selv utfordringer med hektiske hverdager og problemer med å finne en seriøs og pålitelig aktør til ta seg av regelmessig renhold hjemme i eget hus. Målet med firmaet ble derfor å dekke nettopp dette behovet til en forsvarlig pris.

Firmaet leverer i dag renholdstjenester i Gjøvik, Toten og omegn, og setter høye krav til kvalitet og service.

  • Faste private renholdsavtaler og hjemmehjelp
  • Flyttevask ved boligsalg
  • Gulvbehandling og møbelrens
  • Trappevask for borettslag
  • Barnehagerenhold
  • Bedriftsrenhold – Daglig rehold med bedriftsavtaler
  • Brakkevask
  • Byggrenhold
  • Daglig renhold

Disse utgjør den største delen av våre tjenester. Samtidig er vi fortsatt fleksible ved å ta på oss små og store enkeltoppdrag for både private og bedrifter. Vi har 100% fornøyd garanti til alle våre kunder og overtakelsesgaranti ved flyttevask.

Din leverandør av vasketjenester for bedriftsmarkedet

Vi jobber både med privat og bedriftsmarkedet, gjennom dette blir vi stadig utfordret på kvalitet og effektivitet. Vår kompakte organisasjon, gjør at vi i tillegg til kvaliteten, og er sikre på at vi kan konkurrere på pris.
I samråd med deg, skreddersyr vi løsninger i forhold til bedriftens behov. Vår mål er å lage fleksible løsninger, slik at rengjøringskostanden blir så effektivt disponert som mulig i forhold til ditt behov.
I dag leverer vi denne tjenesten til både barnehager, kontorlokaler, treningssentre og større bedrifter. Vi har det som kreves av utstyr for å ta på oss de fleste type oppdrag.

Frigjør tid i hverdagen, overlat husvasken til oss

Tenk deg å komme hjem fra jobben til et rent og skinnende hus. Frigjør tid og bekymring i hverdagen, la oss ta hånd om renholdet! Vi har i dag omlag 90 avtaler med private husstander og fast vaksehjelp hjemme. Vi tilbyr avtaler med 1, 2 eller 4 ukers termin til både Gjøvik og Toten. 4-ukers avtalene utføres mandager og tirsdager, mens 2 og 1 ukes avtalene fortrinnsvis utføres torsdager eller fredager.

For å komme i gang med denne tjenesten foretrekker vi å først utføre en testvask hvor vi gjør «vår greie» og tar tiden på dette. Her får kunde anledning til å vurdere kvaliteten på jobben som gjøres, mens vi får et relevant grunnlag for å anbefale fast tidsramme. Sammen blir vi enige om budsjett/kvalitet.

Vi mottar mye skryt for jobben våre flinke renholdere gjør, og har stor tro på at vi også vil svare opp til dine forventninger. Vårt standardoppsett fungerer godt for de aller fleste, men vi har selvfølgelig mulighet til å skreddersy et opplegg ut fra ditt behov.

Pris fra kr 495kr/t inklusiv mva.
Alt av utstyr og renholdsprodukter er inkludert i prisen.

Med et smil og entusiasme gjør vi grundig arbeid!

Vi tror på å gjøre en forskjell i bransjen dersom vi med et smil og entusiasme gjør grundig arbeid. Fornøyde ansatte er dermed en av våre høyeste prioriteringer. Renholdsbransjen er regulert gjennom allmenngjort minstelønn. Ved å følge denne, og ha gode pensjons- og forsikringsløsninger, har våre ansatte en trygg og godt betalt arbeidshverdag. Vår bedrift utgjør totalt 9 flinke renholdere, som vi er veldig stolte over, de utgjør vårt blide renholdsteam.

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift og medlem av NHO.

 Vi er en godkjent renholdsbedrift, klikk på logoen under:

     

FEATURES & SERVICES

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Legg igjen en anmeldelse

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *