Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

 • 08 des 2020

  Opplæring i vasking av gulv

  Metodene for vasking av gulv endrer seg, og det må de siden det finnes flere typer gulv enn tidligere både på kontorer og hjem.

  Det er ikke bare å ta med seg en bøtte og mopp. Skikkelig rengjøring handler om erfaring og kompetanse. Om du leverer vasketjenester så må du sette deg inn i hvilke type materiale det er på gulvflatene. Bruker du feil metode eller feil vaskemiddel kan gulv få varige skader over tid.

  Det er ikke uten grunn at mopping er den mest brukte metoden ved daglig renhold av de aller fleste gulv.Vaskemetoden mopping er rimelig og effektiv og brukes ofte, men det finnes flere forskjellige moppemetoder.

  Det finnes engangsmopper, mikrofibermopper, blandingsmopper og hybrider av disse. De kan brukes både ved tørrmopping og våtmopping, alt ettersom hvor skittent det er og hva slags gulv du rengjør. Dette gjelder også skuring, boning og polering. 

  Expertvask vil i tiden som kommer legge ut videoer på de forskjellig vaskemetodene som brukes, og hvilke typer mopper og rengjøringsmidler som anbefales til forskjellige gulv.

  Her vil det komme opplæringsvideoer på daglig renhold, hovedrenhold, vindusvask, fasadevask, byggrenhold, brakkevask, trappevask, smitterenhold, gulvbehandling, privat vaskehjelp, matter, matteutleie, logomatter.