Expertvask – kjeden for renholdsbransjen

 • 03 jun 2021

  Byggrenhold oppdrag

  Her finner du oppdrag innen byggrenhold på forskjellige steder i Norge. Alle oppdragene er av forskjellige i størrelse, men alle er innen samme kategori som er byggrenhold. Oppdragene kommer fra kunder som har kontaktet Expertvask-kjeden for å finne seriøse rengjøringsbyråer til sine lokaler.

  Under finner du de oppdragene som er aktive, og som ønsker å få tilbud på byggrenhold. Ønsker du å se beskrivelsene av oppdraget under for å gi et anbud, ta kontakt med oss i Expertvask-kjeden så får du en kode for å lese innholdet. Sjekk datoene under hvert oppdrag ift hvilket tidsrom oppdraget er gyldig, og åpen for å gi anbud. Oppdragene vil bli merket som tildelt når oppdragsgiver har funnet rett selskap til oppdraget.

  T J E N E S T E T O R G E T 

  Tjenestetorget hjelper deg med å finne leverandøren som er rimelige, og som ligger nærmest der oppdraget ligger.
  Portalen har leverandører innen alle kategorier av renhold og flytting.

  VasketjenesterRegistrer ditt vaskeoppdrag så finner vi godkjente renholdsselskap i ditt nærmiljø. Du kan spare mye penger ved å sjekke pris hos flere renholdsselskap. Vi sjekker også om de er godkjent av Arbeidstilsynet.
  Legg inn ditt oppdrag her!
   FlyttebyråRegistrer et flytteoppdrag så finner vi et flyttebyrå lokalisert i ditt nærmiljø. Du kan spare mye penger ved å sjekke pris hos flere flyttebyråer. Vi finner det flyttebyrået som er nærmest deg slik at du ikke må betale ekstra for kjøring.
  Legg inn ditt oppdrag her!

  Slik fungerer tjenesttorget


  Legg ut jobbenLegg ut informasjon om hvilken tjeneste du ønsker og send det inn til oss.
   
  Vi gjør søket for degVi finner et eller flere godkjente selskap i nærheten av deg, som gir deg et uforpliktende tilbud.
   
  Valget er dittFinner vi et selskap som kan levere tjenesten, så er valget ditt om du vil benytte deg av det.